Geocaching

2024-01-04

Da min søn var 9 år lagde vi en geocach ved Møns Klint og kaldte den Jydelejet. Der var en håndfuld caches på Møns Klint dengang i 2008. I dag er der mange caches i hele Klinteskoven fra nord til syd.

Gennem de 15 år vores traditionelle cach har ligget på sin plads er der registreret 335 digitale logs. Det har været meget sjovt at læse de besøgendes logs både i boksens logbog og på hjemmesiden.

 
Den 1. januar i år har jeg fjernet selve boksen med byttecaches. Stedet er fortsat spændende at besøge, som mange skrev og byder på en flot udsigt. Dejligt sted at sidde med en kande te.

En del af de gamle træer på stedet er væltet i løbet af årene. Køer og/eller gedder holder til der ind imellem.

Jeg finder fortsat en cach i ny og næ, mere tilfældigt end målbevidst, herhjemme eller et sted på weekend eller ferietur. Det er altid hyggeligt og spændende at gå på opdagelse, med eller uden cach.

Har du aldrig prøvet det, må du give det et forsøg. Download appen: geocaching, se hvor der ligger caches lige der hvor du bor og prøv at finde en.
Der er forskellige slags caches mange steder i hele verden. Giv børnene en gps og lad dem finde cachen eller tage ud med dine venner og afhold en geocach hygge dag med medbragt madpakke.

 Man kommer måske nogle steder man ellers ikke vil komme. God fornøjelse.