Farnavik rundt.

2022-04-19
Så er jeg også coronapositiv. Øvdibøvdi 😒. Vi spritter flittig, sover i hvert sit rum og lufter ud, men vi skal bare have en tur begge 2. Det troede vi ikke vi skulle have på denne tur. Nu vi har fået 3 vacciner og er kommet så langt igennem pandemien uden at få det dumme corona.

Godt jeg gik en god eftermiddagstur i går, Farnavik rundt. En vik lyder ikke af noget man kan gå rundt om men denne vik er en sø.
Jeg talte med den lokale cykel og biludlejer på vejen men han lejer ikke biler ud før et godt stykke ind i maj.  Bilerne står på række i hans lade men “skat og forsikring er for dyr for ingenting”. Vi kan (lidt modvillig) leje en cykel for 100 sv. kr. om dagen. 
Udover udlejeren er her en stängt café og et stängt galleri. Sikkert meget hyggeligt om sommeren.
Så turen gik rundt om Farnavik på vej hjem og forbi gamla hamn, med dens berømte vuffi rauke. Super nutte lille havn, gamla hamn, som bliver brugt ganske flittigt af sommer/husejerne heromkring.
Sjovt nok fandt jeg 2 cykler, efterladt i skoven for en vinter eller flere siden på vej til gamla havn. En herrecykel og en damecykel. Damecyklen tog jeg med og parkerede hos cykel udlejeren. Han havde lukket porten for flere besøg.
Endnu et sjovt sammentræf er at filmen Bergmans ø udkommer nu hvor vi er netop her på hans ø. Jeg ser frem til at se filmen når vi er kommet hjem igen.