Er der en mekaniker i byen

2022-06-13
Dagen i dag gik med at få fat i en mekaniker som har tid til at se på Indus indenfor overskuelig tid. Vækkeuret stod til kl 5.45 da vi have en aftale om at møde op på Hamnemagasinets værksted kl 7.00.

Her var de fuld booket men vi skulle vente til senere på dagen for at se om vi kunne få en tid senere på ugen. Vi tog tilbage før frokostpausen og fik besked på at tale med bossen. “Det er han som bestemmer”. Bossen var ganske afvisende. “Det er semester, om vi selv viste hvad problemet var, vores problem var for tidskrævende for dem og nej, det kan vi ikke hjælpe jer med”. Da jeg spurgte ham om der er nogen som kan hjælpe os i denne by eller om vi skal kontakte værftet i Lidköping gav han os et nummer på bådsværftet forenden af havnen. De havde for travlt til at tage telefonen, så vi gik derover. Her fik vi et nummer til en mekaniker af en lokal bådejer på værftet og der var nogen i den anden ende. Bingo, som oven i købet lovede at kigge forbi Indus i eftermiddag 🙏
Det endte med at vi fik skiftet olie i gearkassen. Det var det eneste der kunne gøres her og nu. Vi håber det hjælper. 5 stjerner til Sjöstadens Varv her i Mariestad. En meget god feeling mekaniker og god behandling. Vi sejler videre i morgen og er spændte på hvordan det går.

Sidste aftentur i Mariestad, ud af molen.