Varggrop og Suptall

2022-07-26
Det har blæst non stop under hele vores ophold her i Sildebotten. Turbo på vindmøllen og på vandets strømpres ind mod broen. Vi var 3 gæstebåde i nat. Den ene fastnet langs vores frie side. De andre 2 både drog videre i dag så vi endte atter alene i havnen.

Kl 17.00 tittede solen frem, ud og ligge på fordækket i læ for vinden. Dejlig at mærke solens varme på kroppen efter 3 tæt overskyede dage. Jeg er ikke klar på efterårsvejr endnu.
Vi var meget tidligt oppe og gik en laang formiddagstur med blåbær og hindbærpluk undervejs. Jeg gik efterfølgende “ ned med nakken”.  Hvil, TENS og smertestillende gav rimelig ro på, så vi begav os ud på en lille aftentur i de spredte solstråler. Ned i Mondalen og Supdalen. Det blev en noget overraskende tur (igen igen). Ialt gik vi 25.000 skridt disse dage her i Sillebotten. 
Da vi kom hjem stod vindmøllen helt stille WAUW. Både træer og vandet var faldet til ro. Hold da op en velsignelse. Vi fik en hurtig dukkert. I skrivende stund er vandet ved at forvandle sig til det vi kalder celofanvand. Håber på en stille nat i nat 🙏.