På toppen i Forsvik

2022-06-09
Vores afgang fik en times forsinkelse i morges. En del nye både i konvoj sammen og det gav nogle startproblemer. Vores første sluse i dag er den ældste i kanalen og det højeste punkt på kanalen, 91,8 m.o.h.

Vi ligger ved hule-bule væggen i slusen. Götakanalen har sat sine spor på Indus og Indus har sat sine spor på Götakanalen. Alt er som det skal være.
Fra nu af går det kun ned af bakken resten af Götakanalen. Nedslusning hedder at være meget nemmere og roligere. I dag fik vi prøvet den første nedslusning men den var ikke engang på 20 cm, så det mærkes ikke rigtigt. 
En meget smuk og meget speciel strækning i dag. Mange snævre passager, spejlblank sø på Viken. Kun 2 sluser, ellers bare broer. 
Ankomst som planlagt i Töreboda, på trods af den forskudte morgenstart. Ud og handle gastefrokost til i morgen, en gastegave og vand dunke. Vandpumpen er stået af i forgårs. Vanddunke var noget af en opgave at skaffe men det lykkedes 👏. Og så fikser vores danske nabo vores vandpumpe da vi kom tilbage til båden (skifte sikringen) 😂. Jeg hælp dem med deres cykelkøb i Holland. Hold da op en god dag ❤️