Nynäshavnen

2022-04-30
En livlig havn med både i vandet og masser af sejlads af fritidssejlere, øjoller, små og store færger. Alle mulige og meget spændende fartøjer kommer og går i løbet af dagen på den anden side af vores bro. Den første havn på turen med så meget sejlerliv i havnen. Sæsonen starter i morgen, søndag den 1. maj. Så har havnekontoret åbent hver dag fra 9-17. Restauranter er åben, ligeså fiskebutikken og alle boderne i havnen. En sjov kultur med de havneboder, så enkelt og livligt. De fungerer både som butik, restaurant, bager, hvad man end kan sælge. Både meget hyggeligt og nyttigt at have det hele ved (skibs)døren. Faciliteterne i havnen er tip top selv om havne afgiften er forholdsvist lavt. Det kan vi lide.

Toget til Stockholm kører også lige herfra, en times togtur til storbyen. Lidt nord for Nynäshamn ligger Muskö. På den ö ender den krimi jeg læser af den svenske forfatter Sofie Sarenbrandt: “Mytomanen. 
Dagen i dag stod til vasketøj og bad og se (meget) lidt på havnebyen. God middagslur 😴
Jeg har kigget SÅ meget på SMHI vind og vand prognoser på Gotland så jeg deler et par af dem med jer. De giver god inspiration til kreativitet ind imellem.