Lauterhorn Havnen

2022-04-17
Tom blev syg i løbet af dagen i går. Han kan kun spise kage. Hjemmetesten viste ham positiv for corona i morges. 😒

Godt vi ligger helt stille i en super skøn primitiv lille havn. Der er 3 das, både af gammeldavs og mere moderne slags. En dusch som virker og et kæmpe “lille” meget hyggeligt bibliotek. Der er læsestof nok til et par uger. Og så er her wifi. Sejlerstuer og wifi har været total mangelvare hele vejen hertil. I Kalmar var der gæstewifi i havnen som ikke spor virkede. I Lickershavn virkede betalingsautomaten ikke på grund af dårlig net. Men her i ude i nowhere havnen virker det 100%. De er altså gode til at harmonere middelalderen med nutiden 😁. Super flink havnemester kom og hilste på i morges, hængte straks vandslangen op til os og gav os et telefonnummer til den lokale biludlejer 👏.
Hættemågerne slås om mad og sølvmågerne boller på midterbroen. En livlig lille havn som minder om både skærgård og fjeldet på engang. I absolutely LUV IT 😍
 “Efter gamla hamn på sydsiden af Fårö blev ødelagt af hård vejr har Lauterhorn overtaget havnerollen i 1300 tallet. Fra 1660 og 200 år frem har Lauterhorn været udskibningshavn for kalkindustrien. Det nuværende shelterhus, Blessells kalkpatronshus, bygget i 1783 blev oprindelig brugt af toldere og lodsere.”
Jeg ser frem til sol ned og måne op i aften 🌞🌝