Lauterhorn havn. Etape 14

2022-04-16
Jeg kunne sove i hundrede år! Har sovet det meste af dagen i går og en laaaang nat og jeg kunne sove dagen i dag med. Men vi skal lige på indkøb 3 km fra havnen inden afgang i dag.

Vi tager en sen eftermiddags sejlads over til Lauterhorn havn, når vandet forhåbentlig har lagt sig lidt. Lauterhorn havn ligger på Fårø som er vores sidste stop før vi stikker over til den Stockholmske skærgård. Jeg håber vi kan ligge lidt stille i Lauterhorn. Afgang kl 15.00
Langs vestkysten er der fortsat gode efterdønninger.
Klinten fortsætter et godt stykke nord for Lickershamn. Så skifter den farve til sandskrant og ud mod nordpynten flader den helt ud.
Lidt uhyggeligt at sejle rundt om “hallshuk”, jeg kan se revlen langt ud for hukken. Lige rundt om hukken står den næste Klint lige op af vandet. 
Langs nordkysten bliver dønningerne mere og mere  celofanagtige mens den meget lyse himmelblå spejler sig i det meget mørke dybvandsblå. Smuk sejltur som slutter lige før en flot solnedgang, som planlagt.
Ankomst kl 19.00
Tom har fået et halsonde, så vi tager en god Time out her og lader vores egne batterier helt op inden vi tager videre til den svenske hovedstad.

Vi ligger midt imellem sol ned og måne op, skøn aften.