Landskrona havn og by

2022-08-20
Den nye havn i centrum passes af Nyhavn Fiske og Marin som ligger i havnen. Vi måtte flytte plads i morges da fisk passes klart før havn. Vi lå ved 2 defekte el standere og har henvendt os flere gange i går og igen i dag men der er ikke tid til at gøre noget ved det. Sikre dig at elstanderen virker før du ligger dig for godt til i denne havn.

Det bedste ved havnen er klart hotel Østersøens spa afdeling. Sjovt at se badenymferne svømme rundt oppe i det åbne glasbassin.
 Vi gik en tur i formiddags og en tur i eftermiddags. 
Nydelig og afslappet by at futte rundt i denne lørdag.
Flot vedligeholdt gælder både citadellet og de gamle bygninger i byen. Meget specielt som Citadellets rundetårn er kopieret ind i både gamle og nye bygninger rundt omkring i byen i mindre og større versioner.
Citadellet har både fungeret som slot, fæstning, fængsel, kvinde anstalt, forsvarets base og til sidst som flygtningecenter efter anden verdenskrig. Nu bruges lokalerne som kunstnerværksteder og børnehave m.m.
Så herligt med en by med så meget udendørs kunst samt underholdning for de små.  Og et stort friluftsbad. Her kom 4 danskere mere i løbet af dagen. Fin weekendtur herover fra Sjælland.