Baldersnäs

2022-07-05
Godt vi ikke er på vestkysten i dag. Selv herinde står en strid sydvestenvind. Jeg har fundet gæsthavnen i Norge som bliver vores endestation på Dalslandkanalens rute. Otteid hedder byen og ligger på den nordlige vestkyst af Stora Le. Derfra er der halvanden times kørsel til Oslo. Spændende.

Glödstifterne ankom til handleren i Dals Långed allerede kl 11.20 i dag. Men vi forstod først sen eftermiddag at vi skulle hente dem der. Vi troede de blev afleveret på bilmekanikerens værksted. Godt det samme for vi har gået en flot tur i dag over Tappen til Ekebol og Ekebolgrotten og til Baldersnäs herregård. Eniro.se er super god til de små offroad smutveje. Skøn tur.
Kl 18.30 kom dagens mekaniker, en super sød ung fyr. Han skiftede de 4 glödstifter ud som vi har fået ( der er 2 i restordre) og de sidste 2 med nogle reserve vi havde. Så vi fortsætter atter i morgen mod nord og er meget spændte på hvordan det så går. 
Efter mekanikeren var gået bankede havnemesteren på til afregning for natten. Og så bankede en lokal på som gerne vil snakke med nogle flinke danskere. Jeg var ved at lave mad, så han spiste med og fortalte om sit liv til havs 😃